Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/damkjaerinspire.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Coaching

Coaching

Som sparring på individuelle udfordringer, ved stress eller jobskifte

Alle møder udfordringer, men til tider kan vi være for involverede, for distancerede eller på anden måde påvirket i sine egne beslutninger. Coaching kan bruges til individuel sparring på enkeltstående eller større, grundlæggende udfordringer.

Med effektive spørgeteknikker kan coaching bevirke den udvikling man ønsker, men ikke kan opnå ved egen indre dialog.

Med coaching finder vi den hurtigst mulige vej ud af stress.

Stress opstår og skal behandles ud fra et individuelt grundlag, der består af individuelt værdisæt, indre dialog og coping mekanismer. Stresscoaching identificerer og bearbejder individuelle udfordringer og stressfaktorer. Vi adresserer effektivt såvel de fysiske som de psykologiske dele af stress.

Enhver virksomhed kan stå overfor et behov om at afskedige medarbejdere. Når behovet opstår ønsker mange at afslutte ansættelsesforholdet hensigtsmæssigt for begge parter.

Virksomheden kan tilbyde jobcoaching, hvor den enkelte hjælpes gennem accept frem til løsningsorientering og videre gennem konkrete dele af et nyt jobsøgningsforløb.

Vi tilbyder

3-timers coaching pakke til medarbejder eller leder, der har nytte af ekstern sparring på en enkelt udfordring eller to.

Et fuldt coaching forløb til den stressede medarbejder eller leder, der skal have optimal støtte til at komme ud af sin stresstilstand hurtigst og bedst muligt.

 

For dig der skal I forløb

Har din arbejdsgiver bevilliget et coachingforløb, kan du her læse om, hvor, hvordan og hvornår coaching foregår. Tryghed er en forudsætning for en effektiv indsats og du er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

 

Coaching

Coaching er basalt set en samling af yderst effektive spørgeteknikker, der bruges i forhold til forskellige målsætninger. Coaching kan både bruges til at overvinde specifikke udfordringer, til at bryde uhensigtsmæssige vaner og til at skabe en forud defineret  ny tilstand, livsværdi eller vane.

 

Stresscoaching

Stress er ikke en sygdom, men følgevirkningerne kan resultere i alvorlig fysisk og psykisk sygdom, som f.eks. varig hjerneskade. Jo længere tid ansatte lever med den, jo længere er de om at komme tilbage på fuld kraft. Derfor er en tidlig indsats ekstra effekt- og værdifuld og bør gennemføres så tidligt i et stress forløb som muligt.

Hos nogle udvikler stress sig langsom til langvarig stress, andre oplever akut nedbrud. Uanset form er det mest hensigtsmæssigt få støtte der sikrer at man kommer hurtigst mulig tilbage i en god form.

 

Ring eller skriv for et uforpligtende kaffemøde, hvor vi kan give jer input omkring stress i jeres virksomhed.

Få svar på dine spørgsmål her:

8 + 10 =