For dig, der skal i coachingforløb

Alt det praktiske
Lene-Damkjaer-der-er-direktoer-og-coach-i-damkjaer-inspire-og-har-erfaring-fra-lederstillinger-i-dansk-erhvervsliv-og-flere-uddannelser-indenfor-coaching-og-stress-og-positiv-psykologi-og-har-levet-af-at-coache-mennesker-med-udfordringer-eller-stress-siden-to-tusinde-og-ti-samt-har-afholdt-talrige-coachingforloeb-og-foredrag-og-workshops-og-kurser-baade-i-stress-og-i-at-skabe-trivsel-gennem-positiv-psykologi-baade-paa-individuelt--og-paa-virksomheds-niveau

Din coach

Det er mig du møder i dit coachingforløb. Jeg hedder Lene Damkjær, har erfaring fra dansk erhvervsliv og har siden 2010 levet af mit arbejde som coach. Jeg er desuden mor, hustru og husejer og kæmper med mange af de udfordringer, som du selv oplever.

Jeg har hjulpet talrige klienter med udfordringer som f.eks.:

  • Hvordan kommer jeg gennem min stress
  • Hvordan bliver jeg motiveret til at tabe mig, løbe regelmæssigt, skifte arbejde eller gøre rent
  • Hvordan prioriterer jeg bedst min tid, mine penge eller mit engagement
  • Hvordan får jeg lært at sige fra overfor min chef, min mor, mine børn, naboer eller mand
  • Hvordan finder jeg ud af, hvad jeg virkelig vil i livet
  • Hvordan bliver jeg glad

Det er ikke udfordringen, der bestemmer om coaching er effektiv, men spørge teknikken og dine vilje til at finde svar. Mine klienter oplever ofte møderne som en fortrolig, hyggelig snak, hvor de til sidst opdager, at de er kommet gennem et omfattende forløb. Jeg vil møde dig med empati og humor og glæder mig til at se dig.

 

Lene-Damkjaer-i-en-coaching-Lene-er-direktoer-og-coach-i-damkjaer-inspire-og-har-erfaring-fra-lederstillinger-i-dansk-erhvervsliv-og-flere-uddannelser-indenfor-coaching-og-stress-og-positiv-psykologi-og-har-levet-af-at-coache-mennesker-med-udfordringer-eller-stress-siden-to-tusinde-og-ti-samt-har-afholdt-talrige-foredrag-og-coachingforloeb-og-workshops-og-kurser-baade-i-stress-og-i-at-skabe-trivsel-gennem-positiv-psykologi-baade-paa-individuelt--og-paa-virksomheds-niveau

Din indsats

Dit udbytte afhænger som så meget andet af din indsats.Til første session er det for eksempel en god ting, hvis du har gjort dig klart, hvad du egentlig gerne vil have ud af dit coaching forløb.

Samtalerne er fortrolige, så vi arbejder med det, der er vigtigt, for at få dig videre til et godt sted i livet. Afrapportering overfor din arbejdsplads sker på fakta- og generelt udviklings niveau, og jeg deler aldrig dine personlige historier eller meninger med andre.

Jeg hjælper dig i coaching møderne, men det største arbejde foregår mellem møderne. Du skal altså være indstillet på, at det er dig selv, der yder den største indsats frem mod målet. Til gengæld vil jeg give dig al den støtte, og de retningslinjer du har brug for til at komme videre med din udfordring eller helt ud af stress. Du vil få opgaver til at lave derhjemme, og du får gradvist det materiale, du får brug for af mig. Jeg giver dig aldrig flere opgaver, end du kan magte og har brug for.

Specielt ved stress vil du blive holdt venligt i hånden og i starten få ret entydige anvisninger, som det er vigtigt, at du er indstillet på at følge. Jeg anvender gennemtestede metoder, der er designet til at hjælpe dig hurtigst muligt tilbage i god form.

 

Facaden-hos-Erhvervscentret-Greve-hvor-Lene-Damkjaer-arbejder-i-damkjaer-inspire-som-direktoer-og-coach-i-damkjaer-inspire-og-har-erfaring-fra-lederstillinger-i-dansk-erhvervsliv-og-flere-uddannelser-indenfor-coaching-og-stress-og-positiv-psykologi-og-har-levet-af-at-coache-mennesker-med-udfordringer-eller-stress-siden-to-tusinde-og-ti-samt-har-afholdt-talrige-coachingforloeb-og-foredrag-og-workshops-og-kurser-baade-i-stress-og-i-at-skabe-trivsel-gennem-positiv-psykologi-baade-paa-individuelt--og-paa-virksomheds-niveau

Alt det praktisk

Sted:

Vi kan mødes forskellige steder efter aftale. F.eks.

Erhvervscentret Greve, Korskildelund 6, 2670 Greve, hvor mange kommer til møder i huset, og der er parkering ved huset.

Nordgårdsvej 65, 4030 Tune ved mit spisebord, hvor der er parkering ved huset.

Vækstfabrikken Køge, Galoche Allé 15, 1. sal i Den Hvide By, 4600 Køge, hvor der også er parkering ved huset.

Eller, en alternativ lokation på Sjælland.

Ved et længerevarende forløb kan Skype møder aftales. Ved stress dog først efter den 1. måned.

Tid:

Aftales individuelt. Ved et kort individuelt coachingforløb varer møderne 70 minutter. Ved et stressforløb varer møderne 60 minutter, dog 90 minutter ved opstartsmødet.

Hvis du stadig har spørgsmål, så ring eller skriv til mig på 42920044 eller LD@dicoahing.dk