FOREBYG STRESS

Hvad den bestå af, symptomerne, hvordan og hvorfor den opstår og hvad vi kan gøre ved den

Foredrag: Forebyg stress

Forebyg stress er et foredrag til jer, der gerne vil have den basale grundviden om stress og et godt afsæt til at arbejde videre med det ved behov. Foredraget kan med fordel afholdes for ledelsen, men også menige medarbejdere kan have stor nytte af de informationer de her får om stress. Selvom emnet er at forebygge stress, kan begyndende stress eller let dagligdags stress også reduceres med den viden I får gennem foredraget.

Mange bruger termen stress, men ikke helt så mange ved, hvad begrebet egentlig dækker over. Undersøgelser viser, at mange sidestiller stress med travlhed og mener, at stress blot er et spørgsmål om tid, opgaver og prioritering.

Stress kan være et spørgsmål om tid, arbejdsbelastning og prioriteringsevne, men består oftest af mange flere og forskellige faktorer. F.eks. bliver vi alle påvirket af vores egne indre værdier, indre dialog, livssituation, helbred og copingmekanismer; altså den måde vi reagerer på udefrakommende stimuli. Stress er meget individuel og skal derfor også behandles på forskellige måder.

Selve bevidstheden om hvilke faktorer, der påvirker vores stressniveau, kan ofte reducere det betydeligt. Den bevidsthed kan man få på et generelt niveau på vores foredrag Forebyg stress.

 

Indhold

På foredraget giver vi grundlæggende viden om stress og de overordnede emner er:

  • Forskellige årsager til at stress opstår
  • Stress symptomer
  • Hvordan man selv kan arbejde med forebyggelse og håndtering af stress

 

Vælg den rigtige løsning for jer

Ønsker I at arbejde grundigt i dybden med stress, anbefaler vi vores workshops eller kurser. Vil I vælge det mest optimale i forhold til jeres udfordringer, medarbejdere, virksomhed og budget, så kontakt os for et uforpligtende kaffemøde, hvor vi kan tale om mulighederne. Eller book et gratis miniforedrag om stress på ca. en halv time, og få en idé om, hvad stress består af, og hvorfor den skal tages så alvorligt.