Skab medarbejdertrivsel med positiv psykologi

… og nyd det både i hverdagen og på bundlinjen

 

Billede-af-Lene-Damkjaer-ved-et-foredrag-om-stress-og-forebyggelse-i-virksomheder-hvor-stress-skal-under-kontrol-og-man-oensker-medarbejdertrivsel

Billede-af-Lene-Damkjaer-ved-et-foredrag-om-stress-og-forebyggelse-i-virksomheder-hvor-stress-skal-under-kontrol-og-man-oensker-medarbejdertrivsel

Lene Damkjær holder foredrag om positive tanker og følelser.

Du ved, at mennesker der har det godt, er mere effektive, produktive og dejlige at omgås. Du kan sætte medarbejdertrivsel i højesæde ved at investere i at dine medarbejdere slet og ret har det godt.

Og hvad går det så ud på?

Jo, vi har designet  foredraget “Skab medarbejdertrivsel med positiv psykologi til at give deltagerne redskaber at dyrke deres positive følelser. Kurset tager afsæt i nyeste forskning indenfor positiv psykologi – læren om, hvordan de positive følelser indvirker på vores liv og hvordan vi kan dyrke dem.

Forskning har vist, at vi med en bevidst indsats kan omkode vores hjerne til at opleve flere af de positive følelser, som giver trivsel og lykke. Forskningen har påvist, at gode følelser udvider vores øjeblikkelige bevidsthed. Dermed bliver vi bedre til at huske, koncentrere os, være kreative, være åbne og se flere løsningsmuligheder. Alt sammen kvaliteter som enhver arbejdsplads kan have gavn af.

Men ikke nok med det …

På sigt er de øgede positive følelser med til at opbygge os og gøre os mere psykisk og fysisk robuste. Vi føler større selvsikkerhed, bliver mentalt mere robuste, kan bedre se det store perspektiv og sætter os i stand til at udvide vores kompetencer, både personligt og professionelt. Det kalder vi et win-win.

Her er foredraget, der giver dine medarbejdere værktøjerne.

 

Glæd dig til at give dine medarbejdere:

  • Viden om den nyeste forskning indenfor positiv psykologi
  • Viden om, hvordan positive følelser kan styre vore liv
  • Viden om, hvordan vi som mennesker er kodet til at opleve flere negative følelser end nødvendigt, og hvordan vi undgår den fælde
  • Viden om og øvelser til at fremme aktiviteter i ens liv som giver energi, overskud og godt humør
  • Et konkret testredskab til løbende at måle positivitet
  • Metoder til at reducere de negative følelser
  • Metoder til at dyrke flere positive følelser
  • Viden om og øvelser til at fremme sociale kompetencer og skabe et støttende netværk

Hvilke medarbejdere kan have gavn af kurset?

Praktisk talt alle kan have gavn af kurset. Men, for at få et godt udbytte, skal der leveres en indsats, og det er en fordel, hvis deltagerne selv er interesserede i kurset.

Undersøgelser har vist, at udbytte er tæt forbundet med engagement. Kurser i positiv psykologi har vist sig at kunne øge deltagernes følelse af lykke med op til 70 %, hvis de har deltaget aktive. For de ”passivt deltagende” har udbyttet kun ligget på ca. 25 % forøgelse af lykke følelsen. Og med følelserne kommer effekten, der er værd at investere i.